Avisa Nordland

Ble ringt av en journalist som ville intervjue meg angående innlegget jeg skrev om silikon. Synes det var veldig gøy! Litt merkelig å skal være i en avis da, men hele situasjonen er ganske spennende. Intervjuet skjedde over telefon, brukte kanskje tjue minutter, jeg fikk prate med en svært hyggelig dame. Her er en link til artikkelen hvis noen er interessert i å sjekke det ut! Nå skal jeg snart ha min andre mattetime, wish me good luck. Senere idag skal jeg sjekke ut SmileLab, har prøvd det før og synes det fungerer greit, det eneste som er litt teit er at det går bare en dag eller to før effekten forsvinner. 


Bilde ble ikke større enn dette : o

 


  
Har dere prøvd noe annet? Og isåfall hva funker best?


En liten work out før dagen starter er deilig!


Ha en fin dag :)

 

 

4 kommentarer

Becca Alexandra

10.03.2014 kl.00:27

Så morsomt :D

inmyheels

10.03.2014 kl.00:30

Stilig! Så gøy å være i avisa!

Maja

10.03.2014 kl.03:55

Du burde prøve Crest Whitestrips! Det er ulike typer for de med sensitive tenner, om du ønsker quick fix, eller noe som tar lengre tid, men som til gjengjeld varer i godt over et år. Det er anbefalt å bruke det hver dag i først en uke, også til ønsket resultat. Jeg brukte bare i tre dager (glemte å forrtsette lol), og resultatet var allerede da Hollywoodhvitt smil, og det varer helt sykt lenge! Nå røyker eller snuser ikke jeg, drikker heller ikke rødvin eller kaffe, så jeg vet ikke hvor lenge det varer dersom man gjør det jevnlig :)

Julianne

10.03.2014 kl.14:08

Ja er kjempe gøy:D

Julianne

10.03.2014 kl.14:09

Maja: Ah, tusen takk, dette skal jeg prøve! :D Jeg er vell over middels glad i rødvin og kaffe... får bare redusere inntaket for best resultat :))

Skriv en ny kommentar

Julianne

Julianne

21, Rana

Kontakt meg på mail: j.p.svendseen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits